Adományfasitas

TALLINNALCSI FÁSÍTÁSI PROGRAM

A GREEN SZOLNOK by NHSZ programban való együttműködés segítségével szeretnénk minél több fát ültetni a városrészbe, továbbá a TALLINNALCSI területén a panelházak kiskerjeit virágosítani, azokat gondozó közösségeket támogatni.

A gyűjtés időtartama: 2023.01.31. – 2023.03.31.

A gyűjtés célja: A városrész közterületeinek zöldítése fák, illetőleg bokrok beszerzésével és kiültetésével.

Az adományok felhasználásának módja: Fák és bokrok beszerzése a 2023. február-március 31. napja között összegyűlt adományösszeg teljes felhasználásával, majd azoknak 2023. április  hónapjában a Szolnok Megyei Jogú Város által TallinnAlcsi városrészben engedélyezett helyekre történő kiültetése.

Adomány számláló:
46500

Forint


Az OTP biztonságos csatornáját választottuk az adományok fogadására:

Adomány kiválasztásához kattintson az adományozni kívánt bankjegyre, kattintás után az OTP SimplePay oldalán keresztül saját bankkártyánk adtaival lehet biztonságosan adományozni, amelyet már közvetlenül az OTP kezel, mi csak átirányítjuk az adományozót. Az adomány pedig az Egyesület folyószámlájára érkezik. Köszönjük.

A lenti valamely összeget tartalmazó gomb megnyomásával átirányítjuk az OTP SimplePay fizetési szolgáltató oldalára, ahol bankkártyával tudja adományát befizetni.

A bankkártya adatokon kívül csupán egy email címet kell megadnia, ahová a bankártyás fizetés visszaigazolását az OTP SimplePay rendszere küldi, illetve adománylevelünket elküldhetjük Önnek.

Egyesületünk nem fér hozzá a bankkártya adatokhoz, azt kizárólag a fizetési szolgáltató kezeli.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff  

A megszokott banki átutalással is fogadjuk továbbra is az adományokat: 

TALLINNALCSI
Városrészért Egyesület
OTP: 11745004-24522511

TALLINNALCSI