Támogass Te is minket

Kedves Támogatónk!

Hiszem és bízom benne, hogy közösségépítő tevékenységünk értéket teremt és a TALLINN-ALCSI városrészben élők számára. Munkásságaink civil kezdeményezések belefektetett idejéből és anyagi támogatásából valósulnak meg. Tagjaink és elnökségünk hozzá állásának köszönhetően finanszírozzuk jelenleg a rendezvények költségeit.

Hatalmas segítséget nyújt minden segítő szándékú aktivista, barát és ismerős, jó érzés tapasztalni, hogy mellénk állnak főként a szervezésben és anyagi támogatással is különböző együttműködő partnereink.

Te is segíthetsz, hogy merjünk tovább álmodni és merjünk még minőségibb rendezvényeket, eseményeket megvalósítani az egyesület költségkeretéből: elsősorban kérlek kövess Minket és ha tudsz segíts nekünk, hogy eseményeink minél több emberhez eljussanak

www.facebook.com/tallinnalcsi.hu !

Gondolom Te is elfoglalt vagy, időd nagy részét elveszi a munka és a család, de szívesen segítenél a közösség építésben!

ha megengedheted magadnak, hogy anyagi támogatásoddal az eseményeink sikerét egy picit megköszönd, finanszírozásába beleszállj, kérlek az egyesület OTP Bankszámla számára utalj, természetesen a hozzájárulás mértékét rád bízzuk, hidd el még 500Ft utalásnak is rendkívül örülünk, hiszen látjuk, hogy számodra is fontos a TALLINN-ALCSI városrész közösségének fejlesztése:

Állatbarát vagy? Támogasd Te is egy eledellel a

Szolnok Városi Állatotthon Alapítványt egyesületünk segítségével

Kattints ide!

Támogass TE is egy facsemetét a városrészünkbe!

KATTINTS IDE…

TALLINN-ALCSI
Városrészért Egyesület
OTP: 11745004-24522511

TALLINNALCSI